Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвНяма да се учудя, ако Стефан Янев бъде

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвНяма да се учудя, ако Стефан Янев бъде
Коментари Харесай

Харизанов: Ива Митева каза, че Кирил Петков наруши закона

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Няма да се учудя, в случай че Стефан Янев бъде определен за министър председател, като виждам какви странни неща се случват - отпадането на членове на Демократична България от листите на партията, защото поддържат Лозан Панов, а Христо Иванов явно желае Румен Радев да бъде избран отново за следващ мандат безпроблемно и това е стъпка в поддръжка на тезата. Отпадането на Цецка Цачев от листите не е конспирация, това са реали събития. Това съобщи Георги Харизанов в " Здравей, България " по Нова Тв.

В идващия миг Харизанов, който е член на ГЕРБ, се изсмя на мнението на Слави Василев, че четворна коалиция без ГЕРБ и Българска социалистическа партия ще ръководи след изборите.

Наслушах се на съчинения, кой е нарушил закона. Ива Митева сподели, че Кирил Петков е нарушил закова, партията на Слави Трифонов подаде сигнал в Районната изборна комисия в Стара Загора, която отхвърли регистрация на Демократична България. Казвам единствено, че равнището на нетърпимост сред партиите, които предишния път бяха опаковани като три протестни, внезапно опаковахме към тях и Българска социалистическа партия като четвърта партия, очевидно и тя е станала партия на митинга. Нямам визия за какво равнището на нетърпимост към тях не е спаднало, добави Харизанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР